Mirësevini

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj për kompaninë tonë!

FAMA Consulting & Service SH.P.K. është markë për konsultime dhe zbatim nga një burim i vetëm. Ne jemi një kompani konsultuese e orientuar në zbatim dhe zgjidhje, e cila do t’ju shoqërojë në rrugët tuaja në mënyrë metodologjike dhe me kompetencë drejt Kosovës. Ne punojmë me ju për qëllime të qarta!

Eja me ne. Kosova është një vend i jashtëzakonshëm dhe jo vetëm bukuritë e njohura natyrore, por ju presin edhe njerëzit e rinj, të zellshëm e mikpritës.

Informohu në vend për projektet e zhvillimit dhe ndërtimit nga Gjermania. Ju lutemi t’ju bashkëngjiteni angazhimit tonë për ndërtimin e Kosovës në Familjen tonë – “KOSOVA AG”.

Ne jemi këtu për ju!
Na kontaktoni.

+49 162 1711136

Callback

NEWS

15. October 2015

Energy Market South East Europe

26. September 2015

Besuch bei Pjeter Budi

Rrjeti ynë i fortë “KOSOVA AG”