Për ne

Më e mira krijohet vetëm kur të dy anët i bashkojnë Forcat!

Qysh në vitin 2004 ne kemi krijuar ndërmarrjen e parë në Kosovë. Nuk mund të parashihej se çfarë nevoja do të paraqiteshin në vitet në vijim.

Pavarësia e Kosovës, dhe dinamika ekonomike që u krijua në Kosovë, janë vetëm disa arsye pse ky vend është interesant për investitorë dhe ndërmarrës nga Gjermania.

Suksesi ynë mundësohet parasëgjithash nga një rrjet i gjerë (KOSOVO AG). Për këtë, ekipi ynë ruan kontakte të rregullta me shoqata ekonomike, komuna, ministri dhe universitete,etj. Projektet sociale në Kosovë inkurajohen dhe mbështeten nga ne.

Ekipi ynë me përvojë, me rrënjë nga Kosova dhe nga Gjermania, është partneri juaj ideal kur bëhet fjalë për ndërmarrjen dhe aktivitetet tuaja në Kosovë.

Si një partner Premium i agjencisë shtetërore KIESA (Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë), ne kemi arritur në të gjitha aspektet një bashkëpunim stabil dhe kemi vendosur shumë investitorë të huaj, me të cilët deri më sot i kemi marrëdhëniet e mira.

BORDI KËSHILLUES

„FAMA“ me një ekip profesional do t’ju ndihmojë jo vetëm gjatë hapjes së biznesit tuaj, por, në rast nevoje, ju ndihmon vazhdimisht edhe pas themelimit.

Bordi ynë këshillues përbëhet nga ekspertë të ekonomisë me disa vite përvojë profesionale në industri.

Prof.Dr. Blerim Halili

Dipl. Finanzwirt Karl-Heinz-Matt

Prof.Dr. Nuhi Rexhepi

Prof.Dr. Orhan Çeku

Ph.D. Hashim Rexhepi

Ph.D. Ilir Bytiqi

Ph.D. Sherif Gashi

M.Sc. Argjend Avdiu

M.Sc. Evliana Behrami

M.Sc. Besnik Dullovi

M.Sc. Imer Mushkolaj

Dipl. Ing. Roman Bertram

Mr. Burim Neziri